• Janbaas 45, 4255 JS, Nieuwendijk
  • Maandag-Vrijdag
    8:00 - 20:00
Telefoonnummer

06-22333840

Werkwijze

Plaatsing en onderhoud

Van Hien Service en Onderhoud begint met een verkennend gesprek en een kosteloos advies op maat. Op basis van de naar u toegezonden offerte gaat u akkoord of niet. Na akkoord worden de benodigde systemen besteld. Wij werken uitsluitend met systemen, montage- en afwerkingsmaterialen van A-kwaliteit. Uiteraard hebben de systemen fabrieksgarantie. U kunt alleen een beroep doen op de garantie als u uw airconditioning laat installeren door een Stek-erkende installateur zoals Van Hien Service en Onderhoud.

Tussen het moment van akkoord en plaatsing zit meestal maximaal twee weken. Overweegt u een airconditioning aan te schaffen, wacht dan niet tot de eerste hittegolf. Een mobiele airco is snel aangeschaft, maar heeft onoverkomelijke nadelen. Het is een sta in de weg, maakt lawaai en moet een afvoer naar buiten hebben. Veel mensen hangen de afvoerslang uit het raam, maar een airco werkt alleen optimaal met de ramen dicht.

Service en onderhoud

Aan koeltechnische installaties worden technische eisen gesteld. Er wordt gewerkt met koudemiddel dat minimaal een keer per jaar door een erkende monteur moet worden gecontroleerd. Bij uw airconditioning zit een logboek waar het onderhoud wordt bijgehouden. Van Hien Service en Onderhoud verzorgt het onderhoud van uw airco met een preventieve controle. Daarbij worden de volgende werkzaamheden verricht:

Onze contactgegevens

  • Janbaas 45, 4255 JS, Nieuwendijk

  • Maandag-Vrijdag
    8:00 - 20:00

  • Telefoonnummer:
    06-22333840